Elérhetőségek

Szenteleki Katalin

Cím: 9700 Szombathely,
Fraknó u. 10.
Telefon:
+36303199090
E-mail:
katica.szenteleki@gmail.com
kamarai...

kamarai névjegyzéki szám: É 18-0235Bemutatkozás


Szenteleki Katalin vagyok, 1977. november 10-én születtem. Az általános iskola után a Szombathelyi Művészeti Szakközépiskola és Gimnáziumba jártam, képzőművész tagozatra. Keramikus szerettem volna lenni, aztán az építész szakon kötöttem ki. Innen egyenes út vezetett a Budapesti Műszaki Egyetemre. Azóta dolgoztam építész, makettező, ingatlan értékbecslő, településtervező és kivitelező cégnél is. Árultam ásványt kiállításon, jártam kortárs táncolni, tai chire, salsázni, falat mászni, síeltem esőben, eveztem folyásiránnyal szemben, voltam zombi és punk, festettem falat, vágtam fát láncfűrésszel, gyönyörködtem a Balatonban toronydaruról. Hiszek abban, hogy minden valamiért történik, és abban, hogy a saját út megtalálása egy igazán izgalmas kaland. 

A tervezés és a kivitelezés megkezdése előtt felmérem a helyszínt, hogy a legkedvezőbb ajánlattal tudjak szolgálni. Építészmérnökként megálmodom új épületek külső és belső szerkezetét, de foglalkozom régi épületek korszerűsítésének megtervezésével is. A tervezéstől a kivitelezésig végig kísérem az építkezés folyamatát. Munkám során végig szem előtt tartom, hogy a készülő épület megfeleljen mind a kényelmi, mind pedig az esztétikai követelményeknek.

Szakterületem a családi házak, társasházak, többlakásos lakóépületek, középületek tervezése, valamint a látványtervezés. A már elkészült referencia munkáimat is megtekintheti honlapomon. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérjen tőlem ajánlatot a megadott elérhetőségeim egyikén!
Vissza az előző oldalra!
Szenteleki Katalin - Magyar